Gratis online MeditatieCirkel 

Ervaar elke maand live mijn intuïtieve groepsmeditaties online via zoom.

MeditatieCirkel – 7 weken traject

Ontdek verschillende meditatietechnieken en ervaar de diepgaande verbinding van een Cirkel.

Gratis MeditatieCirkel (online)

Man, vrouw, jong, oud, meditatiekenner of meditatieleek – wees welkom in deze cirkel! Deze maandelijkse online groepsmeditatie is ideaal om met meditatie in contact te komen en om de kracht van een groepsmeditatie te ervaren. 

Tijdens deze avond verbinden we heerlijk samen in een ontspannende of inzichtsvolle groepsmeditatie.  Ik zal de meditatie intuïtief begeleiden, wat betekent dat het perfect afgestemd zal zijn op de groep en op wat jullie nodig hebben die avond.    

Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal er na de meditatie ruimte zijn om jullie ervaringen te delen en om te leren van de mensen/spiegels die rond jou aanwezig zijn. Het kan zijn dat ik op het einde van de sessie ook een kaart trek voor jou of een andere leuke oefening meegeef waar je thuis mee kan experimenteren. 

Als je voelt dat je hier graag bij wil zijn, kan je je inschrijven hieronder. Dan krijg je een bevestigingsmail van mij met verdere praktische info.

Tot dan! 

Prijs:    GRATIS     

Praktisch: woe 10/02 – woe 17/03 – woe 7/04, telkens van 19u30 tot 21u 

MeditatieCirkel – 7 weken traject (online)

Ontdek verschillende meditatietechnieken en ervaar de diepgaande verbinding van een Cirkel.

Tijdens dit traject van 7 weken raak je bekend met de bodyscan, visualisaties, loving-kindness meditatie, ademhalingsmeditaties en inner journey meditaties. Naast de meditaties is deze Cirkel ook een plek waar je groeiprocessen kan delen en waar je gewoon kan ‘zijn’ in verbinding met de groep. Het is een wekelijks moment waar je gesteund en gezien wordt exact zoals je bent.

Wat zit er in de prijs? 

– 7 online sessies van +- 1u30 via zoom 

– opnames van de meditaties tijdens de sessies

Prijs: €210            

Praktisch: jan-maart 19/01 – 02/03 of maart-mei 23/02 – 4/05, telkens op dinsdagavond van 19u30 tot 21u

Circle of Love & connection (online) 

Tijdens deze Cirkel laten we ons hart heel bewust verder openen en weven we samen aan het web van Liefde.

Het is belangrijker dan ooit om te herinneren dat we niet alleen zijn op dit pad en dat jij een tribe rond jou hebt waar je verbinding mee kan maken. Een tribe dat jou ondersteunt en dat jou ziet en liefheeft. 

In deze Cirkel begeleid ik een inner journey om deze connectie tot diep in je cellen te voelen en om je hart weer krachtig en open te laten stralen. 

Prijs:  voor 1 Cirkel €10, voor 3 Cirkels €25             

Praktisch: do 28/01 – zon 28/02 – zon 28/03, telkens van 19u30 tot 21u via Zoom