Meditatie

Hier kan je terecht om je nieuwsgierigheid naar meditatie een leuke vorm aan te geven die bij jou past!

Meditatie is een prachtige manier om je lichaam tot rust te brengen en de chaos in je hoofd te verlichten. En nog leuker, het is ook een super krachtige tool om jezelf beter te leren kennen. Door naar binnen te keren via meditatie zal je automatisch je innerlijke wereld ontdekken en de subtielere energielagen rondom jou leren kennen. 

Nog meer nieuwsgierig? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden om samen met mij te leren mediteren of beluister mijn online meditaties al op Spotify.

Leren mediteren in groep

Kom gedurende 8 weken samen in groep om verschillende meditatietechnieken te ontdekken.

Leren mediteren 1 op 1

Tijdens deze sessies onderzoeken we welke meditatiemethode het beste bij je past en hoe je je eigen meditaties kan doen. 

Leren mediteren in groep 

In dit traject van 8 weken kom je elke week samen in een kleine groep (max. 6 personen) om te leren mediteren. Ieders geest en gedachten zitten anders in elkaar, daarom zal je gedurende de groepssessies 4 verschillende meditatietechnieken ontdekken. Elke techniek is een uitnodiging om te observeren wat dit met je geest en lichaam doet, en is dus niet enkel een techniek om tot rust te komen maar ook om jezelf beter te leren kennen

De technieken waarmee je in contact zal komen zijn: ademhalingsmeditatie, bodyscan, visualisatie en zelf-helende meditatie. Bij elke nieuwe techniek krijg je een opgenomen meditatie van mij doorgestuurd, zodanig dat je de meditatie ook thuis kan oefenen eerst met begeleiding en nadien zonder. Op die manier heb je na deze 8 weken alle tools om alleen te mediteren of om nog te genieten van mijn begeleide meditaties.  

Energy Exchange: €222          Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg (mogelijks over te schakelen naar online sessies)

DATA OM IN TE SCHRIJVEN in 2020: 

– Nog af te wachten wegens COVID-19. Indien je graag op de hoogte blijft van wanneer dit traject start, stuur

me even een berichtje via het contactformulier.  

Leren mediteren 1 op 1

Wil je graag op een persoonlijke manier leren mediteren of leren hoe je je eigen meditaties kan doen? Dan stap ik graag samen met jou in een traject om dit waar te maken. Mediteren leer je immers niet in 1 sessie, daarom kijk ik in overleg met jou tijdens de eerste sessie welk doel jij voor ogen hebt. Afhankelijk daarvan bekijken we de opties qua duur en prijs van het traject.

Meestal is er ook een achterliggende reden van waarom je interesse hebt in meditatie. Tijdens de sessies creëer ik daarom met plezier niet enkel ruimte om te mediteren, maar ook om stil te staan bij andere thema’s en kennis of praktische tips te delen die je verder helpen op je pad.  

Mediteren met vrienden

Wil je graag leren mediteren en heb je nog een aantal vrienden of vriendinnen die ook mee willen doen? Contacteer me dan om een traject als groep aan te gaan en ervaar de krachtige energie van een groepsmeditatie! (max. 4 personen)

Energy Exchange:    €60/1u.                Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg of online via Zoom