Events/Cirkels

Volle Maan Cirkel (maandelijks)

Liefste Vrouwen, 

Steeds meer zielen zijn wakker aan het worden en realiseren zich hoe ver weg ze zijn geweest van hun natuurlijke staat van Zijn en van de Natuur rondom hen. Laat deze Cirkel een herinnering zijn aan onze verbondenheid, een plek waar alles kan en mag, waar alles gezien en gehoord mag worden. Een verering van het Licht van de Maan en zo ook een verering van ons eigen Licht

Deze Cirkel zal zichzelf ontvouwen via de prachtige vrouwen die aanwezig zullen zijn – elke Vrouw creëert mee aan de dans van de avond. Zo zal er perfect naar boven komen wat dient gezien te worden… Wat sowieso aanwezig zal zijn is heerlijk veel zorgeloos gelach en onvoorwaardelijke liefde!

Energy Exchange:    €20                Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg

Praktisch/data:  zat 31/10 – ma 30/11 – (december niet) – woe 27/1 – zat 27/2, telkens van 19u30 tot 22u

MeditatieCirkel (maandelijks op woensdagavond) 

Man, vrouw, jong, oud, meditatiekenner of meditatieleek – wees welkom in deze cirkel! 

Tijdens deze avond verbinden we heerlijk samen rond het vuur in een ontspannende of inzichtsvolle groepsmeditatie. Ik zal de meditatie intuïtief begeleiden, wat betekent dat het perfect afgestemd zal zijn op de groep en op wat jullie nodig hebben die avond.    

Na de meditatie zal er zoals altijd ruimte zijn om jullie ervaringen te delen en om te leren van de mensen/spiegels die rond jou aanwezig zijn. Er zijn ook heel wat leuke kaartendekken beschikbaar om nadien een kaartje te trekken voor nog meer ondersteuning of helderheid

Als je voelt dat je hier graag bij wil zijn, kan je je inschrijven hieronder. Dan krijg je een bevestigingsmail van mij met verdere praktische info.

Tot dan!

Energy Exchange:    €15              Locatie: Dreefstraat, Huldenberg

Praktisch: woe 21/10 –  woe 25/11 – woe 16/12 – woe 20/1, telkens van 19u30 tot 21u 

Vrijheid van de Stem – workshop  

In deze workshop neem ik je samen met actrice & zangeres Idalie Samad mee doorheen een reis naar de vrijheid van je stem

Er bestaat namelijk een algemene overtuiging dat wanneer je niet ‘mooi kan zingen’, je ook niet mag zingen. Maar dat schudden we tijdens deze workshop van ons af. De stem is namelijk veel meer dan gewoon een tool om mee te zingen, want het geeft je toegang tot emoties, gedachten, angsten, en tot dingen die vastzitten in je lichaam zodat ze eindelijk gehoord kunnen worden. 

Er schuilt een enorme kracht in het openen van je stem omdat de stem gelinkt is aan jouw unieke waarheid en jouw unieke lied in deze wereld. Het vrijmaken van de stem betekent het vrijmaken van je zelfvertrouwen, van je vuur, en simpelweg van de persoon die jij écht bent.

Tijdens de workshop besteden we aandacht aan hoe je op een zachte manier met de stem kan omgaan, aan de onzekerheden die gepaard kunnen gaan bij het openen van de stem, aan hoe je je stem kan gebruiken om beter te leren loslaten en hoe je via zingen letterlijk heling kan geven aan jezelf

De workshop is toegankelijk voor iedereen, kom met een open hart en een open mind. 

Energy Exchange:    €25                Locatie: Tiensevest 60, Leuven

Praktisch/data: nog af te wachten met de COVID maatregelen 

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met VocalCoaching Leuven, inschrijven kan hieronder via hun website.

Healing Journey (maandelijks op vrijdagavond) 

In september kocht ik mijn eerste sjamaanse drum, iets dat me al een hele tijd aantrok. De krachtige trilling van deze drum, de doordringende geluiden, de hypnotiserende ritmes… Ik was helemaal verkocht. 

Nu ik al een hele tijd intiem samenwerk met deze energiebron (want dat is het echt wel!) merk ik hoe bijzonder haar trillingen net zijn. Hoe helend haar geluiden zijn, en hoe diep ze jou mee kan nemen naar je innerlijke wereld.

Ik voel dat het daarom tijd is om haar geluid en haar kracht te delen met anderen… En zo ontstond deze Healing Journey :). 

De Healing Journey is een avond waar we met een grotere groep (+- 10personen) samen de diepte in duiken om die stukjes van onszelf die klaarliggen, te helen. Via een begeleide meditatie glijden we in de ontspanning en van daaruit kan de drum haar werk doen. Elke Journey zal rond een ander thema draaien en er zal daarom ook een inleidende oefening gegeven worden, zodanig dat we onze intentie kunnen verfijnen en ons volledig kunnen openstellen voor de heling die dient te gebeuren (en misschien niet de heling die we zouden ‘willen’).

Open voor iedereen die voelt dat hij/zij graag dit helend veld in wil stappen met mij & mijn drum.

Benodigdheden: handdoek/yogamat om op te liggen + dekentje en kussen

Energy Exchange:    €35              Locatie: Donkerstraat 2, Neerijse (eQiLibre – Praktijk Neerijse)

Praktisch/data: nog even af te wachten met de nieuwe COVID maatregelen