De Ontvangende Vrouw

Lieve Vrouw, 

Het is tijd dat je in je kracht komt en daarom ben je nu hier. De Ontvangende Vrouw roept jou wanneer je er klaar voor bent en neemt je mee op een reis waarin je diep in jezelf zal gaan om door oude wondes heen te prikken en de goddelijkheid te ontdekken die jij als Vrouw belichaamt. 

Deze reis van 10 weken is bedoeld voor vrouwen die klaar zijn om oude patronen met de mannelijke energie te verbreken en om te transformeren in de manier waarop ze zichzelf als vrouw zien. 

Als Ontvangende Vrouw krijg je diepe inzichten in wat je eigen schaduwkanten zijn in relaties, leer je hoe je in je centrum kan blijven in plaats van jezelf weg te geven, ervaar je de kracht van grenzen kunnen stellen (en het magnetisme dat hierbij komt), en wordt de mannelijke energie een vriend, bondgenoot of partner in plaats van een vijand die je steeds kwetst.

Voel je het kriebelen? Lees dan gerust verder voor meer info of contacteer me voor een kennismakingsgesprek :).

Prijs: € 515

Hoe verloopt de reis?

De Ontvangende Vrouw is een traject van 10 weken waarbij je elke week samen verbindt in groep met mij & 4 andere Vrouwen. Het traject is opgebouwd uit 2 modules: 5 weken voor de vrouwelijke energie en 5 weken voor de mannelijke energie. Ook als vrouwen hebben wij op zielsniveau de mannelijke energie in ons, en het is net de connectie hiermee dat jouw vrouwelijkheid tot nieuwe niveaus zal tillen. 

De weken van de vrouwelijke energie zijn weken waarin we gaan kijken naar onze schaduwkanten en hoe we in relatie tot de mannelijke energie vaak vanuit een wonde handelen. Dit zijn weken van diepe helderheid rond patronen die onderhuids aanwezig waren en die ons telkens weer in dezelfde situatie brachten. Tijdens de sessies tonen deze inzichten zich aan jou en creëert dit een krachtige opening om die patronen te doorbreken.  

De weken van de mannelijke energie zijn een transformatie van de relatie die jij tot nu gehad hebt met mannen. In deze weken gaan we onze eigen mannelijke energie oproepen en activeren wat zorgt voor een enorm potentieel aan kracht, veiligheid, zelfvertrouwen en een diep besef van zelfwaarde als Vrouw. 

De Ontvangende Vrouw is een soort energetisch portaal dat verschillende thema’s zal openen en helen zoals:

 • Je als Vrouw terugbrengen naar je natuurlijke staat van Zijn (ontvangen) en de kracht die hierin schuilt
 • De liefdevolle en overvloedige ondersteuning ervaren tussen Sisters
 • Erkenning van jouw pijn en schaduwen en herkenning hiervan in de ander om hier heling te brengen
 • Jezelf toestemming geven om te vertrouwen op je Vrouwelijke intuïtie en van daaruit te handelen
 • Opnieuw leren genieten van de veelheid & veranderlijkheid van het Vrouw-zijn
 • Begrijpen hoe liefdevol grenzen aangeven en krachtige zelfwaarde hand in hand gaan en geactiveerd worden door jouw keuzes
 • Ontdekken van je eigen mannelijke energie die je helpt je Wild Woman energie te activeren en belichamen
 • Ervaren hoe je gedragen wordt door universele mannelijke energie en hoe deze draagkracht geopend wordt door vertrouwen en overgave

Tijdens een online sessie open ik eerst de ruimte door te vragen hoe de afgelopen week verlopen is voor jou en voor de andere vrouwen. Ieders verhaal is steeds ook een spiegel voor jezelf wat dit delen enorm waardevol maakt.

Nadien geef ik uitleg rond het stuk dat we die week zullen behandelen. Vaak zorgt dit al voor erkenning en inzichten en dit vormt de ideale instap om daarna verder naar binnen te keren.

Vervolgens begeleid ik een reis naar je innerlijke wereld of onderbewuste (gelijkaardig aan een begeleide meditatie) zodanig dat jij directe antwoorden kan krijgen over het thema dat die week is aangekaart. Het is in deze reizen/meditaties dat je je innerlijke vrouwelijke en mannelijke kracht zal ontmoeten.

Eerdere meditatie ervaring is geen absolute vereiste, maar het helpt wel aanzienlijk om de reizen naar binnen bewuster te ervaren. 

Indien je je graag wil inschrijven voor deze reeks en je hebt nog nooit gemediteerd, raad ik simpelweg aan om een meditatie practice te starten de moment dat je bent ingeschreven. Je kan dit doen door mijn meditaties op Spotify te luisteren of door andere begeleide meditaties op te zoeken. 

Dit zal ervoor zorgen dat je al gewend bent om naar binnen te keren zodat je vermijd dat je tijdens de reizen die we doen ‘indommelt’ en zo eigenlijk de boodschappen mist die doorkomen. 

Praktisch  

Het traject gaat voor de meerderheid online (via Zoom) door zodat dit de mogelijkheid geeft aan Vrouwen over heel Vlaanderen om te transformeren naar Ontvangende Vrouw. Deze online sessies gaan door op donderdagavond van 19u30-21u30.

Aangezien ik weet hoe krachtig het is om ook écht samen in een cirkel te komen, zijn er ook 3 momenten gepland van samenkomen in groep in Huldenberg. Deze momenten zijn op week 1, week 5 en week 10, zodat we vanuit diepe verbinding kunnen starten en eindigen. Tijdens die 2 weken loopt de sessie op zondagnamiddag van 14u-18u en is er zalig veel tijd om te delen, te verbinden en te voelen wat het betekent om in Sisterhood samen te komen. 

De reis ziet er praktisch gezien dan zo uit: 

Week 1, 5 en 10: samenkomen op zondagnamiddag in Huldenberg 14u-18u

Week 2-9: online Zoom-sessie van 19u30-21u30 op donderdagavond 

Wat zit er in de prijs? 

 •  9 online sessies via zoom + 3 groepssessies in Huldenberg 
 • een Ontvangende Vrouw e-boek 
 • opnames van de meditaties die we tijdens de sessies doen 

DATA OM IN TE SCHRIJVEN in 2021:   

Eerstvolgende traject zal starten in februari