1:1 Sessies

Voel je dat je graag persoonlijk begeleid wordt rond een vraag of thema? Dan verwelkom ik je graag voor een individuele sessie. 

 Tijdens een 1:1 werken we rond wat jij nodig hebt of waar jij vast zit, en respecteren we de uitwisseling die dan plaatsvindt tussen onze beide energieën. Afhankelijk van wat bovenkomt, duik ik in de rol van coach, healer of teacher (of sister 😉 ) om jou te ondersteunen in jouw proces

Hieronder staan een aantal vaste vormen die de sessies kunnen aannemen, maar contacteer me gerust als je op een andere manier zou willen samenwerken of als je iemand een sessie cadeau zou willen doen. Tot snel!

1:1 Leren mediteren

Tijdens deze sessies kijken we welke meditatiemethode het beste bij je past en hoe je je eigen meditaties kan doen.

Verbindingssessie

In deze sessie kom je terug tot verbinding met jezelf van waaruit krachtige inzichten en antwoorden rond jouw vraag vanzelf bovenkomen.

Reiki healing

Kom volledig tot jezelf tijdens deze ontspannende sessie waar de Levensenergie door je lichaam zal stromen en blokkades oplost.

1:1 Leren mediteren

Wil je graag op een persoonlijke manier leren mediteren of leren hoe je je eigen meditaties kan doen? Dan stap ik graag samen met jou in een traject om dit waar te maken. Mediteren leer je immers niet in 1 sessie, daarom kijk ik in overleg met jou tijdens de eerste sessie welk doel jij voor ogen hebt. Afhankelijk daarvan bekijken we de opties qua duur en prijs van het traject.

Meestal is er ook een achterliggende reden van waarom je interesse hebt in meditatie. Tijdens de sessies creëer ik daarom met plezier niet enkel ruimte om te mediteren, maar ook om stil te staan bij andere thema’s en kennis of praktische tips te delen die je verder helpen op je pad.  

Mediteren met vrienden

Wil je graag leren mediteren en heb je nog een aantal vrienden of vriendinnen die ook mee willen doen? Contacteer me dan om een traject als groep aan te gaan en ervaar de krachtige energie van een groepsmeditatie! (max. 4 personen)

Energy Exchange:    €60/1u.                Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg of online via Zoom

Verbindingssessie 

Alle wijsheid die we nodig hebben is al beschikbaar voor ons, maar soms kunnen we zo vast raken in bepaalde patronen, in bepaalde overtuigingen, of simpelweg in de illusies van het ego, dat we deze wijsheid vergeten. Dan lijkt het alsof er geen uitweg is, terwijl we simpelweg terug dienen te komen tot onszelf. Tijdens een verbindingssessie doe je exact dat: terug komen tot jezelf en al je innerlijke wijsheid. 

Hoe verloopt een sessie

Een verbindingssessie kan verschillende vormen aannemen afhankelijk van wat jouw vraag of obstakel is. Een paar mogelijkheden zijn een sessie in het bos (waarbij we werken met de natuurelementen), een begeleide reis naar je innerlijke wereld (gelijkaardig aan een begeleide meditatie), systeemwerk (waarbij we werken in het universele veld), of een healing via heilige geometrie-kaarten of de sjamaanse drum. Ik volg wat jij vertelt en luister naar wat er dient door te komen tijdens de sessie. 

Twee dagen vooraf aan de sessie zal je van mij ook de vraag krijgen om al een intentie te zetten voor waar je graag rond werkt of wat je wil bereiken. Dit zorgt ervoor dat er energetisch al dingen zullen openen zodanig dat alles ‘klaarligt’ om hierrond te werken tijdens de sessie zelf.  

Energy Exchange:    €75/2u.                Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg of online via Zoom

Reiki healing 

Reiki is het Japanse woord voor Levensenergie en beschrijft de natuurlijke energie die in elke cel aanwezig is op deze aarde. In een ideale toestand stroomt die Levensenergie vloeiend door elk van onze 7 chakra’s (energiecentra in het lichaam) en voelen we ons helder, gecenterd en in harmonie. 

Omwille van de snelle en verwachtingsvolle maatschappij waarin we leven, kan de natuurlijke stroom van Levensenergie in ons lichaam geblokkeerd raken. Dit gebeurt onder andere wanneer emoties of negatieve gedachtenpatronen zich vastzetten op één of meerdere van deze energiecentra/chakra’s. 

Een Reiki healing zorgt ervoor dat er opnieuw stroming komt in de Levensenergie in je lichaam zodat je terug kan komen naar een zijnstoestand die in balans en harmonieus is. 

Hoe verloopt een sessie

Tijdens een sessie roep ik de Levensenergie op en gebruik ik mijn handen om deze Reiki gericht naar jouw lichaam te sturen. Jij hoeft hiervoor niets te doen buiten ontspannen neerliggen met de ogen toe en genieten van de sensaties in je lichaam of de mooie beelden die misschien opkomen.

Na een Reiki healing voel je je heerlijk ontspannen, en kan je ook de energie meer voelen stromen in je lichaam. Het helpt om opnieuw helder te kunnen denken of zien en om bepaalde emoties en gedachtenpatronen los te laten. 

Energy Exchange:  €50/1u                Locatie: op mijn magische plek in Huldenberg 

dominik-schroder-FIKD9t5_5zQ-unsplash